Филип Симеонов

Филип Симеонов

Безбедноста на веб платформите предуслов за Безбедна Дигитализација и Електронска трговија.

Безбедноста на веб платформите предуслов за Безбедна Дигитализација и Електронска трговија.

Дигитализацијата полека но сигурно постанува основен двигател на бизнисот и економијата, двигател на нашето живеење, функционирање и работење, полека но...

Павел Дуров,  основачот на Телеграм ги советуваше корисниците да го отстранат WhatsApp од паметните телефони

Павел Дуров, основачот на Телеграм ги советуваше корисниците да го отстранат WhatsApp од паметните телефони

Креаторот на Тelegram (Павел Дуров) ја нарече WhatsApp апликацијата небезбедна. Тој потсети на неодамна откриената ранливост што им овозможи на...

Page 2 of 2 1 2