Latest News

Безбедноста на веб платформите предуслов за Безбедна Дигитализација и Електронска трговија.

Дигитализацијата полека но сигурно постанува основен двигател на бизнисот и економијата, двигател на нашето живеење, функционирање и работење, полека но...

Read more

Павел Дуров, основачот на Телеграм ги советуваше корисниците да го отстранат WhatsApp од паметните телефони

Креаторот на Тelegram (Павел Дуров) ја нарече WhatsApp апликацијата небезбедна. Тој потсети на неодамна откриената ранливост што им овозможи на...

Read more
Page 2 of 2 1 2

Most Popular